Eigen huis laten bouwen?

Huis laten bouwen

Huis laten bouwen

Huis laten bouwen: het laten bouwen van een huis is een mijlpaal in jouw leven. Denk je erover na om een huis te laten bouwen omdat je toe bent aan de volgende stap in jouw leven? Of heb je een uniek design in je hoofd en wil je jouw droomhuis laten bouwen? Weet je alleen nog niet zo goed waar je moet beginnen? Lees dan gauw verder voor meer informatie!

Huis laten bouwen: leuk en uitdagend

Je eigen huis laten bouwen is leuk, spannend en uitdagend. Zo kun je je bedenken: hoe ziet mijn ideale droomhuis eruit? Groot of klein? Laag of hoog? Wil ik ook een tuin of een terras? Wellicht een kantoor aan huis? Zo laat je geheel aangepast aan jouw persoonlijke wensen en creatieve ideeën jouw droomhuis bouwen.

Huis laten bouwen: hulp inschakelen

Om ervoor te zorgen dat je huis professioneel en geheel naar wens wordt gebouwd is het aan te raden om de hulp in te schakelen van een professioneel bedrijf. i-house is een toonaangevende speler op dit gebied. i-house beschikt over een breed pakket aan disciplines en ervaring op het gebied van vele bouwmethodes.

Huis laten bouwen: ontwerp

De eerste stap in het laten bouwen van een huis is het ontwerp. Het kan zo zijn dat je zelf een architect hebt die tekeningen maakt. Maar als je nog geen architect tot je beschikking hebt staan voor de tekeningen, dan schakelen wij een bouwkundig tekenaar in om een i-house ontwerp aan te passen aan uw wensen of om uw eigen ideeën te vertalen naar een ontwerp.

Huis laten bouwen: realisatie

Zodra het ontwerp af is kan gestart worden met de bouw van jouw nieuwe huis. i-house kan je daar goed bij helpen. Daarbij mag je rekenen op maximale vrijheid en transparantie. Bovendien wordt je de totaaloplossing geboden: het gehele bouwproces van A tot Z verzorgd.

Modelwoningen: alvast inspiratie opdoen

Het laten bouwen van een huis wordt steeds populairder: meer mensen kiezen voor het in vervulling laten gaan van het bouwen van een eigen droomhuis. Wil jij ook een eigen huis laten bouwen? Bij i-house.nl kun je alvast modelwoningen inzien en inspiratie opdoen. Laat je inspireren en kom met i-house.nl in contact om je eigen huis te laten bouwen.

Huis laten bouwen: afspraak maken

Ben je overtuigd om een huis te laten bouwen door i-house? Dan kun je dus vrijblijvend een afspraak maken op i-house.nl.

De voordelen van een huis laten bouwen op een rijtje:

  • De totaaloplossing: Alles van A tot Z geregeld
  • Van ontwerp tot realisatie
  • Geheel naar wens
  • Elk ontwerp en bouwtraject is bij i-house maatwerk
  • Kennis en ervaring op het gebied van ontwerp en bouw van energiearme huizen.
  • Breed netwerk van aannemers en installatiebedrijven.
  • One stop shopping is mogelijk.

Maak hier een afspraak!