Eigen huis laten bouwen?

Huis bouwen

Huis bouwen

Huis bouwen? Gefeliciteerd! Als je van plan bent om je eigen huis te laten bouwen is dat een spannend moment. Of ben je nog aan het oriënteren? En ben je nu aan het kijken naar de mogelijkheden. Dan is het goed om je alvast te voorzien van enige informatie omtrent het bouwen van een huis. Als je ervoor kiest om een eigen huis te bouwen, is het namelijk belangrijk dat al jouw wensen en verwachtingen uit zullen komen!

Huis bouwen: wat kies jij?

Je wilt geen standaard huis, maar hebt bepaalde wensen en verwachtingen. Ook ben je op zoek naar een bouwbedrijf waarbij je niet voor verrassingen komt te staan en je weet wat je kunt verwachten. Een heldere prijs gericht op jouw wensen. Een huis precies zoals jij hem voor ogen hebt. Je wilt je droomhuis gerealiseerd hebben en hulp van een bouwbedrijf met expertise en ervaring. Dan ben je bij i-house op het juiste adres.

Huis bouwen: i-house weet raadt

Om ervoor te zorgen dat je huis professioneel en geheel naar wens wordt gebouwd is het aan te raden om de hulp in te schakelen van een professioneel bedrijf. i-house is een toonaangevende speler op dit gebied. i-house beschikt over een breed pakket aan disciplines en ervaring op het gebied van vele bouwmethodes. Ook kan je alvast een kijkje nemen bij de modelwoningen. Zo kun je alvast uitvinden wat je aantrekt en wat niet.

Huis bouwen: van A tot Z ontzorgd

Bij i-house mag je rekenen op hulp bij zowel het ontwerp als de bouw van je huis. Nadat er een ontwerp is gemaakt door onze architecten dat geheel naar uw wensen is kan over worden gegaan op de realisatie van de woning. i-house kan je daar goed bij helpen. Daarbij mag je rekenen op maximale vrijheid en transparantie. Bovendien wordt je de totaaloplossing geboden: het gehele bouwproces van A tot Z verzorgd.

Huis bouwen: bouwmethoden

Ook is het goed om meer te weten te komen over de bouwmethoden. Zo combineert i-house de traditionele bouwmethode met het beste van andere bouwsystemen. Dit zelf ontwikkelde bouwsysteem vind je niet bij andere aannemers en verzekert je van een hoge kwaliteit, kortere bouwtijd en vaak aantrekkelijkere prijs. Zo maken wij gebruik van een combinatie van traditionele bouw, staalframebouw, prefab woningbouw en houtskelet bouw.

Huis laten bouwen: afspraak maken

Als je een huis laat bouwen door i-house heb je dus velen voordelen. Ben je overtuigd om een huis te laten bouwen door i-house? Dan kun je dus vrijblijvend een afspraak maken op i-house.nl.

De voordelen van een huis laten bouwen op een rijtje:

  • De totaaloplossing: Alles van A tot Z geregeld
  • Van ontwerp tot realisatie
  • Geheel naar wens
  • Elk ontwerp en bouwtraject is bij i-house maatwerk
  • Kennis en ervaring op het gebied van ontwerp en bouw van energiearme huizen.
  • Breed netwerk van aannemers en installatiebedrijven.
  • One stop shopping is mogelijk.

Maak hier een afspraak!